Fredag formiddag og Nerskogen Løypeforening har allerede vært i sporet

Ønsker du slik påske, støtt løypenettet!

Slike forhold ønske vi oss i påsken. Været styrer og gjør seg selv. Det gjør ikke skiløypene. Derfor – gi din støtte til Nerskogen Løypeforening!

Nå kan du også Vipse din støtte – til kode 511293.

 

Løypenettet på Nerskogen er totalt på ca 2,7 mil, og er koblet sammen med løypenettet på Oppdal som er på ca. 12 mil. Dette betyr at det er tilgjengelig ca. 15 mil med sammenhengende oppkjørte skiløyper. Alle er velkommen til å bruke løypenettet. Vi håper at så mange som mulig ser seg i stand til å støtte driften av løypenettet.

 

Nerskogen Løypeforening baserer seg på at de som bruker skiløypene betaler støttekontingent. Kontingenten er for tiden 500 kroner per sesong. Det er fire muligheter for betaling:

  • Betaling i nettbank. Kontonummer 4260 71 02567. Det skal ikke benyttes KID-nummer, men skriv gjerne navn og hyttefelt (bostedskommune for de som ikke har hytte på Nerskogen) i tekstfeltet når du betaler.
  • Fellesinnbetaling til en hytteforening. Hytteforeningen betaler så inn samlet for medlemmene i hytteforeningen. Kontonummer 4260 71 02567. Det skal ikke benyttes KID-nummer, men skriv navn på hyttefelt / hytteforening i tekstfeltet.
  • Betaling i kassen på Jokerbutikken på Nerskogen. Det kan være en grei løsning når du likevel er på butikken.
  • VIPPS: Velg "Betal" og skriv inn koden 511293 og Nerskogen Løypeforening kommer opp.